:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Yv2u0bYY1XhZTWRzeTvi/ddf050f5a85810b9f773615ec0c2ce.jpeg)
Paradajková pomazánka
15 min
REKLAMA
Výborná paradajková pomazánka zo sušených paradajok
15 min
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 šálka lúpaných slnečnicových semienok
- 1 šálka sušených paradajok
- 3 pl Nakrájaná cibuľa
- 1 strúčik cesnaku
- 1 pl kokosový cukor
- 1 pl ľanový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Slnečnicové semienka prepláchnite, kým voda nebude čistá. Namočte slnečnicové semienka do vody aspoň na hodinu alebo cez noc. Po namáčaní odstráňte vodu a opláchnite ich. Sceďte pomocou sitka.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Yv2u0bYY1XhZTWRzeTvi/5d46ad8551bd0a671aee7e22ff96e1.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Do mixéra najprv vložte sušenú paradajku a asi 10 sekúnd premiešajte.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Yv2u0bYY1XhZTWRzeTvi/8fe256e1c7088014ea6ede50de2355.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridajte slnečnicové semiačka, cibuľu a cesnak a znova ich posekajte, kým nebudú nahrubo nasekané. Pridajte kokosový cukor a ľanový olej a potom znova spustite, kým sa dobre nerozmieša.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Yv2u0bYY1XhZTWRzeTvi/7d7bad390ad9cd023f9f076472e16e.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na servírovanie používame pred nanesením nátierky opečený obilný chlieb pokvapkaný balzamikovým octom, prekladaný zrelou paradajkou a na záver dochutený soľou a korením. Dobrú chuť!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Yv2u0bYY1XhZTWRzeTvi/384758f1384de131e562dce3e582ff.jpeg)
Zdroj: Youtube