REKLAMA

Opekaný zubáč so zemiakovou kašou

Rýchla fit večera

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 300 g zubáč Pridané do
  • 6 kus zemiak Pridané do
  • 1 polievková lyžica rastlinný tuk Pridané do
  • 1 dl mlieko Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • múka Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • citrónová šťava Pridané do
  • olivový olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Zemiaky ošúpeme a dáme variť do osolenej vody, necháme rozvariť a scedíme. Do zemiakov pridáme maslo a mlieko a vymiešame do hladkej kaše ak je príliš husta pridávame viac mlieka, dosolime podľa chuti.

2. Krok

Filety zo zubáča osušíme kuchynskou utierkou osolíme, okoreníme, pridáme rascu a pokvapkáme citrónovou šťavou. Zubáča obalíme v múke.

3. Krok

Na panvici si roztopíme trochu masla s olivovým olejom, necháme rozpáliť a pridáme obalené filety. Opečieme z každej strany do zlatova, najskôr opekáme stranu s kožou. Naservírujeme filetu so zemiakovou kašou. Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov