REKLAMA

Opekaný zubáč so zemiakovou kašou

Rýchla fit večera

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 300 g zubáč Pridané do
  • 6 kus zemiak Pridané do
  • 1 polievková lyžica rastlinný tuk Pridané do
  • 1 dl mlieko Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • múka Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • citrónová šťava Pridané do
  • olivový olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Zemiaky ošúpeme a dáme variť do osolenej vody, necháme rozvariť a scedíme. Do zemiakov pridáme maslo a mlieko a vymiešame do hladkej kaše ak je príliš husta pridávame viac mlieka, dosolime podľa chuti.

2. Krok

Filety zo zubáča osušíme kuchynskou utierkou osolíme, okoreníme, pridáme rascu a pokvapkáme citrónovou šťavou. Zubáča obalíme v múke.

3. Krok

Na panvici si roztopíme trochu masla s olivovým olejom, necháme rozpáliť a pridáme obalené filety. Opečieme z každej strany do zlatova, najskôr opekáme stranu s kožou. Naservírujeme filetu so zemiakovou kašou. Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3785 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1510 receptov