REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/erLn4LWUkoEGOPRRwrMM/55c719fd0aa32eb3f341cfe9c0f4dd2b.jpeg)
Nepečený čučoriedkový cheesecake
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Korpus
- 200 g maslové sušienky
- 80 g maslo
Čučoriedková náplň
- 500 g tvaroh jemný
- 250 g mascarpone
- 250 ml šľahačka
- čučoriedkový džem
- 200 g čučoriedka
- vanilkový cukor
- 1 polievková lyžica práškový cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
Sušienky rozmixujeme alebo zomelieme, zalejeme roztopeným maslom a utlačíme v okrúhlej forme (priemer cca 24cm) a dáme stuhnúť do chladničky. Čučoriedkový džem (cca 12 PL) krátko zohrejeme a prepasírujeme cez sitko na hladkú hmotu. Necháme vychladnúť. Mascarpone spolu so šľahačkou a cukrom vyšľaháme do tuha. Začíname na nižších otáčkach, pokračujeme na vysokých, pozor na prešľahanie. K hmote už len ručne primiešame jemný tvaroh a na záver čučoriedkové pyré. K hmote primiešame ešte čerstvé čučoriedky a rozotrieme ju na vychladený korpus. Dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie cez noc.