dní
hod.
min.

Nepečený čučoriedkový cheesecake

REKLAMA
  • 60Minút
  • 10Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10

Korpus

  • 200 maslové sušienky
  • 80 maslo

Čučoriedková náplň

  • 500 tvaroh jemný
  • 250 mascarpone
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • čučoriedkový džem
  • 200 čučoriedky
  • vanilkový cukor
  • pl práškový cukor
REKLAMA

Postup

Sušienky rozmixujeme alebo zomelieme, zalejeme roztopeným maslom a utlačíme v okrúhlej forme (priemer cca 24cm) a dáme stuhnúť do chladničky. Čučoriedkový džem (cca 12 PL) krátko zohrejeme a prepasírujeme cez sitko na hladkú hmotu. Necháme vychladnúť. Mascarpone spolu so šľahačkou a cukrom vyšľaháme do tuha. Začíname na nižších otáčkach, pokračujeme na vysokých, pozor na prešľahanie. K hmote už len ručne primiešame jemný tvaroh a na záver čučoriedkové pyré. K hmote primiešame ešte čerstvé čučoriedky a rozotrieme ju na vychladený korpus. Dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie cez noc.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
4 months ago

Skvelé to vyzerá, Ukladám k obľúbeným :)

Top kategórie