Maďarský guľáš

REKLAMA
  • 120Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 ks paradajka Pridané do
  • 500 g hovädzie stehno Pridané do
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • gulášové korenie Pridané do
  • 4 ks nakrájaná červená paprika Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • majoránka Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 3 pl slnečnicový olej Pridané do
  • papriková pasta Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mäso si nakájame na kocky. Cibuľu tiež nakrájame na malé kocky doležité je aby objem mňasa bol rovnaký ako je objem cibule. Najlepšie obe nakrájať do rovnakej misky :)

2. Krok

V hrnci rozohrejeme dostatočné množstvo oleja 2-3pl oleja, potom na ňom speníme cibuľu a necháme ju skaramelizovať, pridáme nakrájané paradajky, paprikovú pastu sladkú a štipľavú papriku. Za stáleho miešania necháme zhustnúť na paprikovo cibuľovú pastu. Základ máme hotový :)

3. Krok

Pridáme mäso a restujeme 10 minút kým sa zatiahne z každej strany. Pridáme soľ, korenie, kmín a papriku, premiešajte a zalejte 500 ml vody. Zakryjeme a dusíme 60 minút.

4. Krok

Hovädzie mäso udusíme do polomäka pridáme nasekanú papriku. Dobre premiešame, podľa potreby okoreníme a varíme do mäkka. Podávame s ryžou alebo knedľou. Majoránka sa pridáva až na samom konci. Dobrú chuť

Komentáre (3)

Jeden z najobľúbenejších u nás 😊

Moje obľúbené jedlo..

Najlepší z najlepších

Podobné recepty

Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.8
Hodnotenie: 4.8/5
Počet hodnotení: 18

Segedínsky guláš podľa Patrika

4.8
Hodnotenie: 4.8/5
Počet hodnotení: 18
Originálny domáci ajvar
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Najlepší bravčový kotlíkový guláš
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kotlíkový guľáš z diviny
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 11

Mexický guláš

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 11

Podobné recepty

Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.8
Hodnotenie: 4.8/5
Počet hodnotení: 18

Segedínsky guláš podľa Patrika

4.8
Hodnotenie: 4.8/5
Počet hodnotení: 18
Originálny domáci ajvar
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Najlepší bravčový kotlíkový guláš
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kotlíkový guľáš z diviny
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 11

Mexický guláš

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 11

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image patrik_v_kuchyni

Maďarský guľáš

120
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Mäso si nakájame na kocky. Cibuľu tiež nakrájame na malé kocky doležité je aby objem mňasa bol rovnaký ako je objem cibule. Najlepšie obe nakrájať do rovnakej misky :)

2. Krok

V hrnci rozohrejeme dostatočné množstvo oleja 2-3pl oleja, potom na ňom speníme cibuľu a necháme ju skaramelizovať, pridáme nakrájané paradajky, paprikovú pastu sladkú a štipľavú papriku. Za stáleho miešania necháme zhustnúť na paprikovo cibuľovú pastu. Základ máme hotový :)

3. Krok

Pridáme mäso a restujeme 10 minút kým sa zatiahne z každej strany. Pridáme soľ, korenie, kmín a papriku, premiešajte a zalejte 500 ml vody. Zakryjeme a dusíme 60 minút.

4. Krok

Hovädzie mäso udusíme do polomäka pridáme nasekanú papriku. Dobre premiešame, podľa potreby okoreníme a varíme do mäkka. Podávame s ryžou alebo knedľou. Majoránka sa pridáva až na samom konci. Dobrú chuť

Ingrediencie
2 ks
paradajka
500 g
hovädzie stehno
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
gulášové korenie
4 ks
nakrájaná červená paprika
mleté čierne korenie
majoránka
drvená rasca
soľ
3 pl
slnečnicový olej
papriková pasta