Maďarský guľáš

REKLAMA
  • 120Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • pc paradajka
  • 800 hovädzie stehno
  • pc cibuľa
  • strúčiky cesnak
  • gulášové korenie
  • pc nakrájaná červená paprika
  • mleté čierne korenie
  • majoránka
  • drvená rasca
  • soľ
  • tsp slnečnicový olej
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mäso si nakájame na kocky. Cibuľu tiež nakrájame na malé kocky. Na väčšej panvici rozohrejeme 4 čajové lyžičky oleja, potom na ňom speníme cibuľu, pridáme mäso a restujeme 10 minút. Pridajte soľ, korenie, kmín a papriku, premiešajte a zalejte 500 ml vody. Zakryjeme a dusíme 60 minút.

2. Krok

Hovädzie mäso udusíme do polomäka pridáme nasekanú papriku a rajčiny. Dobre premiešame, podľa potreby okoreníme a varíme do mäkka. Podávame s ryžou alebo knedľou. Majoránka sa pridáva až na samom konci. Dobrú chuť

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
5 months ago

Najlepší z najlepších