REKLAMA

Maďarské rezne

Rezne známe hlavne pod názvami ako obrátené rezne, rezne naopak ale mne sa najviac páči a názov Maďarské rezne.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 6 plátkov hovädzie stehno Pridané do
  • 4 kus vajce Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • soľ Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • olej Pridané do
  • hovädzí vývar Pridané do
  • vegeta Pridané do
  • maslo Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Plátky hovädzieho stehna alebo iného kvalitného hovädzieho mäsa naklepeme na rezne a mierne osolíme.

2. Krok

Postupne ich obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach. Sprudka opražíme na oleji z oboch strán.

3. Krok

Rezne poukladáme na pekáč alebo do zapekacej misky. Podlejeme vývarom zmiešaným s kečupom, vegetou a výpekom. Navrch poukladáme plátky masla. Vložíme do rúry, zakryjeme a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min.

4. Krok

Podávame s ryžou, tarhoňou, prípadne zemiakmi alebo čímkoľvek na čo máme práve chuť. Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov