REKLAMA
![Maďarské rezne Maďarské rezne](https://eu.tastescdn.net/thumbor/iKSWo_c-Xw6kAk8Rj3A4GWO-ONg=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/K5ZphJd5QrVx1hMfpQWZ/7aa6f78605f34a05415beb72245f36.jpeg)
Maďarské rezne
Rezne známe hlavne pod názvami ako obrátené rezne, rezne naopak ale mne sa najviac páči a názov Maďarské rezne.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 6 plátkov hovädzie stehno
- 4 kus vajce
- 2 pl kečup
- soľ
- strúhanka
- olej
- hovädzí vývar
- vegeta
- maslo
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Plátky hovädzieho stehna alebo iného kvalitného hovädzieho mäsa naklepeme na rezne a mierne osolíme.
2. Krok
Postupne ich obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach. Sprudka opražíme na oleji z oboch strán.
3. Krok
Rezne poukladáme na pekáč alebo do zapekacej misky. Podlejeme vývarom zmiešaným s kečupom, vegetou a výpekom. Navrch poukladáme plátky masla. Vložíme do rúry, zakryjeme a necháme dusiť pri 200 st. cca 100-120 min.
4. Krok
Podávame s ryžou, tarhoňou, prípadne zemiakmi alebo čímkoľvek na čo máme práve chuť. Dobrú chuť.