VIDEORECEPT Kotlíkový guľáš z diviny
Domáci kotlíkový guľáš podľa tohto receptu zaručí úspech každému kuchárovi. Skvelý na chatu alebo len tak doma.
- 240Minút
- 8Počet porcií
Ingrediencie
- 3 kg bravčové plece
- 11⁄2 kg cibuľa
- 2 l vývar
- 0.4 l bravčová masť
- 1 hlávka cesnaku
- soľ
- čierne korenie
- majoránka
- mletá paprika sladká
- kmín drvený
Postup
Prichystáme si cibuľu, ktorú nakrájame na plátky a opražíme ju v rozohriatom kotlíku spolu s olejom. Cibuľa sa opraží do hneda.
K opečenej cibuli pridáme nakrájané mäso. Opečieme ho. Keď sa nám mäso zatiahlo pridáme mletú červenú papriku, soľ, čierne korenie a kmín. Podlejeme ho vývarom.
Keď je mäso hotové môžeme guľáš zahustiť striedkou zo staršieho chleba. Podľa chutí dosolíme.Na záver už len pridáme majoránku a prelisovaný cesnak.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Kotlíkový guľáš z diviny
Domáci kotlíkový guľáš podľa tohto receptu zaručí úspech každému kuchárovi. Skvelý na chatu alebo len tak doma.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D40ViSCDTIrSggmRDhoa/358025df6742815223b54292668c44.jpeg)
Prichystáme si cibuľu, ktorú nakrájame na plátky a opražíme ju v rozohriatom kotlíku spolu s olejom. Cibuľa sa opraží do hneda.
K opečenej cibuli pridáme nakrájané mäso. Opečieme ho. Keď sa nám mäso zatiahlo pridáme mletú červenú papriku, soľ, čierne korenie a kmín. Podlejeme ho vývarom.
Keď je mäso hotové môžeme guľáš zahustiť striedkou zo staršieho chleba. Podľa chutí dosolíme.Na záver už len pridáme majoránku a prelisovaný cesnak.