FOTORECEPT Koláč s pudingom a kyslou smotanou
Chladený koláč
- 60Minút
- 10Počet porcií
Ingrediencie
Suroviny na cesto
- 340 g hladká múka
- 2 pl cukru
- 150 g maslo
- 2 ks žĺtko
- 2 pl mlieko
Suroviny na plnku
- 1 ks puding
- 300 ml mlieko
- trochu kokosu
- 400 g kyslá smotana
- 1 ks želatína
Postup
Zmiešame suroviny na cesto spolu.
Zamiešame tuhé cesto.
Cesto uložíme do formy tak, aby všade bolo rovnako hrubé.
S vidličkou urobíme dierky. Dáme piecť na 15 minút na 180°C.
Uvaríme puding podľa návodu na obale.
Do upečeného cesta nalejeme puding a necháme vychladnúť.
Želatínu namočíme na 10 minút, pridáme ju k smotane a pridáme vanilkový cukor.
Hotovú smotanovú želatínu nalejeme a necháme koláč vychladnúť cca 2 hodiny v chladničke.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Koláč s pudingom a kyslou smotanou
Chladený koláč
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FwKZWv1LHhI5SzgGTUkG/36ead3b281dab7d48235e14d383db8ff.jpeg)
Zmiešame suroviny na cesto spolu.
Zamiešame tuhé cesto.
Cesto uložíme do formy tak, aby všade bolo rovnako hrubé.
S vidličkou urobíme dierky. Dáme piecť na 15 minút na 180°C.
Uvaríme puding podľa návodu na obale.
Do upečeného cesta nalejeme puding a necháme vychladnúť.
Želatínu namočíme na 10 minút, pridáme ju k smotane a pridáme vanilkový cukor.
Hotovú smotanovú želatínu nalejeme a necháme koláč vychladnúť cca 2 hodiny v chladničke.