REKLAMA
   
Kokosové ježe
Kokosové ježe
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
20
 Suroviny
- 200 g práškový cukor
 - 2 dcl mlieko
 - 300 g polohrubá múka
 - 1 ks vajce
 - 1 pl olej
 - 1 pl Med
 - 1 ks prášok do pečiva
 - 1 ks vanilkový cukor
 
Poleva
- 250 g Hera
 - 200 g práškový cukor
 - 5 pl kakao
 - 11⁄2 dcl mlieko
 - kokos na obaľovanie
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  V miske spolu vymiešame vajce s vanilkovým a práškovým cukrom. Pridáme med a mlieko a opäť vymiešame.
2. Krok 
  Následne dodáme múku spolu s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 190 C.
3. Krok 
  Hneď po upečení dáme dole papier a necháme piškótu vychladnúť. Vychladnutú nakrájame na menšie obdĺžniky, ktoré namáčame v poleve.
4. Krok 
  Poleva:
5. Krok 
  Heru rozpustíme na platni s práškovým cukrom. Pridáme kakao a mlieko.
6. Krok 
  Každý kúsok koláča len zľahka namočíme v poleve a obalíme v kokose. Ukladáme na tácku a necháme stuhnúť.