Kofta kebaby

REKLAMA
  • 20Minút
  • 5Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • koriander Pridané do
  • mäta Pridané do
  • 500 g bravčové mäso Pridané do
  • 1 polievková lyžica zeleninového oleja Pridané do
  • 2 čajová lyžička drvená rasca Pridané do
  • 2 čajová lyžička mletá paprika - sladká Pridané do
  • 2 čajová lyžička kari korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Cibule očistíme a rozdelíme na 4 časti. Bravčové mäso nakrájame na väčšie kúsky, ktoré dáme spolu s cibuľou, petržlenovou vňaťou, koriandrom, olejom, koreninami a lístkami mäty do mixéra. Zmes mixujeme približne 20-30 sekúnd, kým sa z nej nevytvorí kaša.

2. Krok

Z pripravenej kaše formujeme malé guľôčky. Navlhčite si ruky, bude sa vám so zmesou ľahšie pracovať. Guľôčky napichujeme na špajdle po troch, napichnuté ich ešte jemne sploštíme.

3. Krok

Špajdle postupne ukladáme na gril alebo grilovaciu panvicu. Kebaby opekáme z každej strany, musia byť dobre prepečené a mať peknú zlatistú farbu. Servírujeme ich so zeleninkou a obľúbeným dresingom.

Podobné recepty

Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krkovička na šampiňónoch
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krkovička na šampiňónoch

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Domáci kurací kebab
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Grilovaná krkovička v marináde
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilovaná krkovička v marináde

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčové karé v marináde
Recept od prémiového používateľa
Grilované rebierka s medom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilované rebierka s medom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Rýchla živanska v rure
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla živanska v rure

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krkovička na šampiňónoch
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krkovička na šampiňónoch

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Domáci kurací kebab
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Grilovaná krkovička v marináde
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilovaná krkovička v marináde

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčové karé v marináde
Recept od prémiového používateľa
Grilované rebierka s medom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilované rebierka s medom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

1113 receptov

Mäsité jedlá

462 receptov

Lacné jedlá

626 receptov

Kuracie mäso

187 receptov

Raňajky

426 receptov

Večera

964 receptov

Dezert

849 receptov

Pečivo

131 receptov
Recipe author image TASTElist

Kofta kebaby

20
Minút
5
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Cibule očistíme a rozdelíme na 4 časti. Bravčové mäso nakrájame na väčšie kúsky, ktoré dáme spolu s cibuľou, petržlenovou vňaťou, koriandrom, olejom, koreninami a lístkami mäty do mixéra. Zmes mixujeme približne 20-30 sekúnd, kým sa z nej nevytvorí kaša.

2. Krok

Z pripravenej kaše formujeme malé guľôčky. Navlhčite si ruky, bude sa vám so zmesou ľahšie pracovať. Guľôčky napichujeme na špajdle po troch, napichnuté ich ešte jemne sploštíme.

3. Krok

Špajdle postupne ukladáme na gril alebo grilovaciu panvicu. Kebaby opekáme z každej strany, musia byť dobre prepečené a mať peknú zlatistú farbu. Servírujeme ich so zeleninkou a obľúbeným dresingom.

Ingrediencie
2 ks
cibuľa
petržlenová vňať
koriander
mäta
500 g
bravčové mäso
1 polievková lyžica
zeleninového oleja
2 čajová lyžička
drvená rasca
2 čajová lyžička
mletá paprika - sladká
2 čajová lyžička
kari korenie
soľ
mleté čierne korenie