REKLAMA

Zdroj: pixabay

Klasický domáci hovädzí vývar

Tradičná polievka na nedeľný obed.

REKLAMA
Hovädzie mäso: TOP recepty, šťavnaté kombinácie a super nápady

Recept nájdeš v tomto článku

Hovädzie mäso: TOP recepty, šťavnaté kombinácie a super nápady

Ingrediencie

porcií
8

Suroviny

  • 1 špiková kosť Pridané do
  • 300 g hovädzie mäso Pridané do
  • 200 g hovädzie rebro Pridané do
  • 3 ks mrkva Pridané do
  • 2 ks petržlen Pridané do
  • 12 ks zeler Pridané do
  • 1 kaleráb Pridané do
  • 1 ružička karfiol Pridané do
  • 6 ks ružičkový kel Pridané do
  • 1 paradajka Pridané do
  • 3 Stonky libeček Pridané do
  • 3 zrná pimiento Pridané do
  • 8 zrniek mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do

Cestoviny

  • cestoviny Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Zoberieme si veľký polievkový hrniec.

2. Krok

Očistíme si všetky druhy zeleniny a prekrojíme na menšie kúsky. Vložíme ich do hrnca.

3. Krok

Pridáme umyté mäso, korenie a soľ.

4. Krok

Dáme variť na mierny oheň. Polievka by nemala vrieť. Z polievky musíme odoberať bielu penu. Varíme pokiaľ nie je mäso úplne mäkké.

5. Krok

Hotovú polievku precedíme a nakrájame do nej uvarenú zeleninu a mäso. Pridáme aj uvarené rezance podľa návodu.

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pravý ruský boršč
Videorecept

Pravý ruský boršč

Boršč je tradičná ruská aj ukrajinská polievka. Základom je vývar z mäsa a kostí a tiež zmes osmaženej zeleniny a červenej repy.

Poctivý kačací vývar

Vývar, patri k mojím najobľúbenejším polievkam a to preto, že jej príprava je naozaj jednoduchá, jej chuť je výborná, dá sa použiť ako chutná a posilňujúca medicína v prípade choroby a tiež ako surovina pre množstvo ďalších chutných jedál.

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?

Bravčový vývar

Silný domáci vývar z bravčových kostí

Polievka karfiolová

Ľahká polievka vhodná pre všetkých aj detičky 🧑‍🤝‍🧑👭
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Osso buco
Videorecept

Osso buco

Osso buco je telacie alebo hovädzie mäso, ktoré je nakrájané priečne cez kosť. Táto špiková kosť dáva jedlu špecifickú chuť. Osso buco radíme do talianskej kuchyne.

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pravý ruský boršč
Videorecept

Pravý ruský boršč

Boršč je tradičná ruská aj ukrajinská polievka. Základom je vývar z mäsa a kostí a tiež zmes osmaženej zeleniny a červenej repy.

Poctivý kačací vývar

Vývar, patri k mojím najobľúbenejším polievkam a to preto, že jej príprava je naozaj jednoduchá, jej chuť je výborná, dá sa použiť ako chutná a posilňujúca medicína v prípade choroby a tiež ako surovina pre množstvo ďalších chutných jedál.

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?

Bravčový vývar

Silný domáci vývar z bravčových kostí

Polievka karfiolová

Ľahká polievka vhodná pre všetkých aj detičky 🧑‍🤝‍🧑👭
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Osso buco
Videorecept

Osso buco

Osso buco je telacie alebo hovädzie mäso, ktoré je nakrájané priečne cez kosť. Táto špiková kosť dáva jedlu špecifickú chuť. Osso buco radíme do talianskej kuchyne.

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1843 receptov

Obed

3765 receptov

Mascarpone

238 receptov

Cestoviny

420 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Dezert

2626 receptov

Večera

3450 receptov

Cícer

42 receptov