REKLAMA

Zdroj: stockfotocz from Getty Images

Karkovka z panvice

Tradičná karkovka, opečená na zlatú farbu s aromatickými bylinkami. Skvelá ako príloha k obedu alebo večeri. Jednoduchá na prípravu a plná chute.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 800 g Krkovníky Pridané do
  • 3 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 2 lyžice Uložiť preklad Pridané do
  • 1 štipka Solii Pridané do
  • 1 štipka Korenia Pridané do
  • 2 lyžice oleja Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Krkovičku krájame na plátky s hrúbkou približne 1 cm. Cesnak olúpeme a nasekáme nadrobno. Potom posypeme plátky krkovičky cesnakom, majoránkou, soľou a korením.

2. Krok

Na panvici rozohrievame olej a opečieme karkovú na strednom ohni z oboch strán, kým nedosiahne zlatú farbu.

3. Krok

Na konci smaženia môžeme pridať malé množstvo vody, aby sme vytvorili omáčku. Smažíme ešte niekoľko minút, kým nebude mäso mäkké.

4. Krok

Podávame horúce, zaliate omáčkou z panvice. Krkovica sa skvele hodí k zemiakom, kyslej kapuste alebo k rubej šalátu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov