REKLAMA
![Kalerábová polievka Kalerábová polievka](https://eu.tastescdn.net/thumbor/UPQDxpfi8j6Iy9Xw2uIfFeGpoGQ=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iSxENo5IxHef6z8E6mua/9e7b8dd77b142ee456c0d0f572c841.jpeg)
Kalerábová polievka
Diétna a veľmi chutná
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 1 ks cibuľa menšia
- 1 ks kaleráb
- 1 ks mrkva stredná
- 1 l voda
- 15 g ražné vločky
- 1 ks veľký zemiak
- Sušené polievkové korenie
- soľ
- vegeta
- drvená rasca
- sušený medvedí cesnak
- kvapka olioleja
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Na kvapke olivového oleja podusíme cibuľu.Väčšiu časť kalerábu a mrkvy nakrájame na kocky a dáme dusiť k cibuli,troškou vody podlejeme a varíme.
2. Krok
Zbytok kalerábu a mrkvy postrúhame a na panvici nasucho podusíme.Zemiaky nakrájame na malé kocky povaríme a potom pridáme k podusenému kalerábu a mrkve a ešte spolu zľahka opečieme,odstavíme.Vodu zo zemiakov vlejeme do polievky nevylievame ju.
3. Krok
Keď máme uvarenú mrkvu s kalerábom rozmixujeme to a pridáme zbytok vody,vločky a ochutíme polievku trošku varíme .
4. Krok
Pridáme nastrúhanú mrkvu,kaleráb a zemiaky ktoré sme mierne opiekli. Trošku povaríme môžeme ešte dochutiť podľa seba.