REKLAMA
   
Kalerábová polievka
Diétna a veľmi chutná
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
5
 - 1 ks cibuľa menšia
 - 1 ks kaleráb
 - 1 ks mrkva stredná
 - 1 l voda
 - 15 g ražné vločky
 - 1 ks veľký zemiak
 - Sušené polievkové korenie
 - soľ
 - vegeta
 - drvená rasca
 - sušený medvedí cesnak
 - kvapka olioleja
 
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
      REKLAMA
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  Na kvapke olivového oleja podusíme cibuľu.Väčšiu časť kalerábu a mrkvy nakrájame na kocky a dáme dusiť k cibuli,troškou vody podlejeme a varíme.
2. Krok 
  Zbytok kalerábu a mrkvy postrúhame a na panvici nasucho podusíme.Zemiaky nakrájame na malé kocky povaríme a potom pridáme k podusenému kalerábu a mrkve a ešte spolu zľahka opečieme,odstavíme.Vodu zo zemiakov vlejeme do polievky nevylievame ju.
3. Krok 
  Keď máme uvarenú mrkvu s kalerábom rozmixujeme to a pridáme zbytok vody,vločky a ochutíme polievku trošku varíme .
4. Krok 
  Pridáme nastrúhanú mrkvu,kaleráb a zemiaky ktoré sme mierne opiekli. Trošku povaríme môžeme ešte dochutiť podľa seba.