Jesenný šalát

REKLAMA
  • 15Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8

Suroviny

  • 2 ks jablko Pridané do
  • 300 g červená kapusta Pridané do
  • 100 g vlašské orechy Pridané do
  • 60 g hrozienka Pridané do
  • 150 g syr stilton Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do

Dressing z jablčného octu

  • 3 pl jablčný ocot Pridané do
  • 3 pl citrónová šťava Pridané do
  • 100 ml olivový olej Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Jablká umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a rozdelíme ich na štvrtiny. Umytú kapustu tiež rozdelíme na 4 časti a spolu s jablkami ju nakrájame na tenké plátky, približne 2mm hrubé. Vlašské orechy nasekáme nadrobno.

2. Krok

Hrozienka na 5 minút namočíme do horúcej vody, následne ich scedíme. Syr nakrájame na plátky, alebo ho rozdrobíme v prstoch. Petržlenovú vňať nakrájame nadrobno.

3. Krok

Dresing: všetky potrebné suroviny dáme do misy a zmes šľaháme dovtedy, kým sa suroviny nespoja.

4. Krok

Plátky kapusty, jablká, petržlenovú vňať a rehydratované hrozienka zmiešame v hlbšej mise s pripraveným dressingom. Tesne pred podávaním šalát posypeme nasekanými orieškami a syrom.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Šalát z červenej kapusty
Recept od prémiového používateľa
Coleslaw s brusnicami
Recept od prémiového používateľa
4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 20

Coleslaw s brusnicami

4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 20
Zelerový šalát s ananásom
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zelerový šalát s ananásom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia klasická čalamáda
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia klasická čalamáda

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Šalát s balkánskym syrom a vajíčkom

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Zemiakový šalát bez majonézy
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakový šalát bez majonézy

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestovinový šalát s kuracím mäsom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Šalát z červenej kapusty
Recept od prémiového používateľa
Coleslaw s brusnicami
Recept od prémiového používateľa
4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 20

Coleslaw s brusnicami

4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 20
Zelerový šalát s ananásom
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zelerový šalát s ananásom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia klasická čalamáda
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia klasická čalamáda

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Šalát s balkánskym syrom a vajíčkom

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Zemiakový šalát bez majonézy
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakový šalát bez majonézy

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestovinový šalát s kuracím mäsom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

865 receptov

Mäsité jedlá

350 receptov

Raňajky

355 receptov

Večera

742 receptov

Lacné jedlá

522 receptov

Dezert

721 receptov

Pre diabetikov

503 receptov

Cestoviny

116 receptov
Recipe author image TASTElist

Jesenný šalát

15
Minút
8
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Jablká umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a rozdelíme ich na štvrtiny. Umytú kapustu tiež rozdelíme na 4 časti a spolu s jablkami ju nakrájame na tenké plátky, približne 2mm hrubé. Vlašské orechy nasekáme nadrobno.

2. Krok

Hrozienka na 5 minút namočíme do horúcej vody, následne ich scedíme. Syr nakrájame na plátky, alebo ho rozdrobíme v prstoch. Petržlenovú vňať nakrájame nadrobno.

3. Krok

Dresing: všetky potrebné suroviny dáme do misy a zmes šľaháme dovtedy, kým sa suroviny nespoja.

4. Krok

Plátky kapusty, jablká, petržlenovú vňať a rehydratované hrozienka zmiešame v hlbšej mise s pripraveným dressingom. Tesne pred podávaním šalát posypeme nasekanými orieškami a syrom.

Ingrediencie
Suroviny
2 ks
jablko
300 g
červená kapusta
100 g
vlašské orechy
60 g
hrozienka
150 g
syr stilton
petržlenová vňať
Dressing z jablčného octu
3 pl
jablčný ocot
3 pl
citrónová šťava
100 ml
olivový olej
soľ a korenie