Ingrediencie

počet porcií 8

Suroviny

  • Infinity ks jablko
  • Infinity červená kapusta
  • Infinity vlašské orechy
  • Infinity hrozienka
  • Infinity syr stilton
  • petržlenová vňať

Dressing z jablčného octu

  • Infinity pl jablčný ocot
  • Infinity pl citrónová šťava
  • Infinity ml olivový olej
  • soľ a korenie

Postup

1. Krok

Jablká umyjeme, ošúpeme, zbavíme jadierok a rozdelíme ich na štvrtiny. Umytú kapustu tiež rozdelíme na 4 časti a spolu s jablkami ju nakrájame na tenké plátky, približne 2mm hrubé. Vlašské orechy nasekáme nadrobno.

2. Krok

Hrozienka na 5 minút namočíme do horúcej vody, následne ich scedíme. Syr nakrájame na plátky, alebo ho rozdrobíme v prstoch. Petržlenovú vňať nakrájame nadrobno.

3. Krok

Dresing: všetky potrebné suroviny dáme do misy a zmes šľaháme dovtedy, kým sa suroviny nespoja.

4. Krok

Plátky kapusty, jablká, petržlenovú vňať a rehydratované hrozienka zmiešame v hlbšej mise s pripraveným dressingom. Tesne pred podávaním šalát posypeme nasekanými orieškami a syrom.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (18)

4.6

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie