FOTORECEPT Jablkový koláč s pudingom
Rýchly a sýty koláč s jablkami a pudingom, veľmi jednoduchý na prípravu
- 30Minút
- 8Počet porcií
Ingrediencie
- 3 ks vajíčko
- 50 g palmarin
- 200 g cukor
- 175 g hladká múka
- vanilkový cukor
- kypriaci prášok
- 3 ks jablko
- 1 puding
- 300 ml mlieko
Postup
Začneme prípravou jabĺk. Tie si očistíme a nakrájame na malé štvorčeky.
Zvlášť si zamiešame cesto, zmiešame cukor, vajíčka, múku, palmarin, kypriaci prášok a vanilkový cukor.
Cesto vylejeme do pripravenej formy natretej palmarinom.
Jablká rovnomerne poukladáme na cesto.
Dáme piecť na cca 20 minút na 180°C
Keď je cesto hotové necháme vychladnúť a zatiaľ si uvaríme puding podľa návodu na sáčku.
Puding rovnomerne vylejeme na cesto. Necháme vychladnúť. Môžeme posypať škoricou alebo škoricovým cukrom a podávať.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Jablkový koláč s pudingom
Rýchly a sýty koláč s jablkami a pudingom, veľmi jednoduchý na prípravu
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bpn3xYQqjEaBML1FdvuC/453dd3373e4eeef9c6df3533c845b93d.jpeg)
Začneme prípravou jabĺk. Tie si očistíme a nakrájame na malé štvorčeky.
Zvlášť si zamiešame cesto, zmiešame cukor, vajíčka, múku, palmarin, kypriaci prášok a vanilkový cukor.
Cesto vylejeme do pripravenej formy natretej palmarinom.
Jablká rovnomerne poukladáme na cesto.
Dáme piecť na cca 20 minút na 180°C
Keď je cesto hotové necháme vychladnúť a zatiaľ si uvaríme puding podľa návodu na sáčku.
Puding rovnomerne vylejeme na cesto. Necháme vychladnúť. Môžeme posypať škoricou alebo škoricovým cukrom a podávať.