REKLAMA

Zdroj: vinicef from Getty Images

Hydinová pečeň

Recept na chutnú hydinovú pečeň, ktorá je ideálna na obed alebo večeru.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg Hydinová pečeň Pridané do
  • 2 Cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky Cesnak Pridané do
  • 1 pohár múka Pridané do
  • 100 ml Biele víno Pridané do
  • 4 lyžice Olej Pridané do
  • 4 lyžice Olej Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • 1 lyžica maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Pečeň najprv umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Je to dôležité, pretože prebytočná voda sťažuje vyprážanie a môže spôsobiť nebezpečné striekanie na panvici.

2. Krok

Potom nakrájajte cibuľu na kocky a cesnak nadrobno.

3. Krok

Medzitým rozohrejte olej na panvici a opečte na ňom cibuľu dozlatista.

4. Krok

Potom pridajte cesnak a smažte ešte niekoľko minút.

5. Krok

Teraz do panvice pridajte pečeň, ktorú sme predtým zľahka obalili v múke.

6. Krok

Pečeň opečte z oboch strán, kým nezíska peknú zlatistú farbu.

7. Krok

Potom do panvice pridajte víno a pečeň duste na miernom ohni, kým sa všetok alkohol neodparí.

8. Krok

Nakoniec pridajte maslo, soľ a korenie podľa chuti.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4919 receptov

Mäsité jedlá

2271 receptov

Kuracie mäso

794 receptov

Dezert

3802 receptov

Večera

4638 receptov

Pečivo

759 receptov

Cvikla

90 receptov

Mascarpone

346 receptov