REKLAMA

Holandský rezeň

Úžasné šťavnaté mäsko. Talianska verzia je s parmezánom a čerstvou bazalkou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • 500 g mleté bravčové mäso Pridané do
  • 150 g syr eidam alebo gouda alebo čedar Pridané do
  • Hŕstka petržlenovej vňate Pridané do
  • 3 pl hladká múka Pridané do
  • 2 vajcia Pridané do
  • 3 pl strúhanka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do
  • masť na vyprážanie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Mäso osolíme a okoreníme. Zmiešame so syrom nastrúhaným najemno a s nasekanou petržlenovou vňaťou. Navlhčenými rukami urobíme z mäsovej hmoty 8 placiek. Uprostred ich trochu stlačíme , pretože pri vyprážaní sa nafúknu.

2. Krok

Rezne obaľujeme v klasickom trojobale z múky, rozšľahaných vajec a zo strúhanky. Vyprážame v dostatočnom množstve masti alebo oleja. Hotové rezne dáme na paierovú utierku, aby sa vpil prebytočný tuk. Podávame so zemiakovým pyré

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov