REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0OA7V_mQzsHiT4E7zBc8/7d18a042fd2ba0cce3f1edc0593c37.jpeg)
Zdroj: Canva
Hokkaido omáčka
Rýchla omáčka z hokkaido tekvice
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 500 g hokkaido
- 2 ks cibuľka jarná
- soľ
- korenie
- 2 pl olej
- tymián
- bujón
- 100 ml smotany na šľahanie
- 3 pl parmezán
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Tekvicu si očistíme od šupky a jadierok, nakrájame na kocky.
2. Krok 
  Cibuľku si nakrájame na kolieska a dáme do hrnca do rozohriateho oleja. Jemne opražíme, pridáme tekvicu, soľ, korenie, tymián a minútku necháme opražiť.
3. Krok 
  Zalejeme vývarom alebo horúcou vodou a pod pokrievkou necháme dusiť do mäkka.
4. Krok 
  Ku koncu pridáme smotanu na šľahanie. Omáčku zmixujeme ponorným mixérom do hladka. Do ešte teplej omáčky primiešame strúhaný parmezán.
5. Krok 
  Omáčku môžeme použiť na cestoviny alebo mäso, dobrú chuť !















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cWJPFybVXHxH3nfyyTFX/8f17d92638cf07f278e87daf54ed2f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Wweu0K5QPW9hYHtePRoy/437549ea2bddea06d4a801726fb913.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/NIPQb-snXTrovWHwcGnf/38e6c5c1860379bd848f6836ba1c6b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ps6eHo4E9rsi6Thhbag3/4b66056adb73d2ec8369ba8398f628.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4KTUsDujnh-z116Q6M_D/0f5e5483cbe58e6360be01e9d652f4.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 