REKLAMA
   
Hokaido polievka
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 250 g tekvice hokaidó
 - 150 g zemiaku
 - 1 strúčik cesnaku
 - 1⁄3 póru cibule
 - 60 ml šľahačkovej smotany
 - maslo
 - muškátový oriešok
 - zdravgetka
 - soľ
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 25 min.
1. Krok 
  Na masle si osmahneme pór.
2. Krok 
  Pridáme nakrájanu tekvicu, zemiak a pretlačený cesnak.
3. Krok 
  Premiešame, okorenime a zalejeme vodou. Tak, aby bola zelenina zakrytá.
4. Krok 
  Varíme do mäkka. Ak je hotová tak polievku vymixujeme.
5. Krok 
  Pridáme smotanu a necháme prejsť varom.
6. Krok 
  Podľa chuti dokoreníme a odstavíme.
7. Krok 
  Podávala som s krutónmi. Pečivo si nakrájame na kocky a na miernom plameni opečieme na masle.
8. Krok 
  Dobrú chuť!