REKLAMA

Zdroj: pixabay

Gyoza recept

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Cesto

  • 150 ml voda vlažná Pridané do
  • 200 g hladká múka Pridané do

Mäsová plnka

  • 200 g mäso bravčové mleté Pridané do
  • 3 ks cibuľka jarná Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 pl zázvor čerstvý nastrúhaný Pridané do
  • 1 pl olej sezamový Pridané do
  • Štipka soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Pripravíme cesto, ktoré necháme chvíľku odpočinúť v chlade. Potom ho vyberieme a vyvaľkáme natenúčko, vykrojíme krúžky, ktoré budeme plniť.

2. Krok

Plnku si pripravíme tak, že na oleji orestujeme mäso, Pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhaný zázvor a na jemno nasekanú jarnú cibuľku. Zmes podľa chuti osolíme.

3. Krok

Vykrojené krúžky cesta plníme zmesou, preložíme a okraje poriadne utesníme.

4. Krok

Gyoza sa môže buď len napariť alebo najskôr opražiť na rozpálenej panvici a zaliať vodou, prikryť a počkať kým sa voda vyparí. Tento proces trvá tak 20 minút.

Podobné recepty

Tantanmen (japonská rezancová polievka)

Táto pikantná, krémová a mimoriadne chutná japonská polievka s rezancami je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, najmä počas chladných dní. Recept má korene v sečuánskej kuchyni v Číne, ale v Japonsku je mimoriadne obľúbený a známy. Tantanemen sa skladá z rezancov, mletého mäsa, ázijského korenia a varí sa v kuracom vývare. Podáva sa s vareným kuracím vajcom.

Talianske kuracie mäso piccata (rezeň)

Kuracia piccata je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, ktoré vždy rada pripravujem pre svoju rodinu a priateľov. Je to talianska pochúťka s citrónovou a kaparovou omáčkou, ktorá naozaj poteší každé chuťové bunky. Kombinácia šťavnatého kuracieho mäsa, chrumkavej pečienky a intenzívnej chuti omáčky je jednoducho neprekonateľná. Najlepšie sa hodí k špagetám so strúhaným syrom alebo čerstvým šalátom.

Udon rezance recept

Rýchly návod ako pripraviť rezance udon doma.

Poctivá domáca huspenina

Najlepšia huspenina sa tradične robí pri zabíjačke ale recept ako si ju bežne pripraviť doma je jednoduchý.

Jesenné gnocchi s tekvicovým nákypom

Tento recept je skutočnou jesennou pochúťkou. Kombinácia gnocchi a voňavej tekvice s chrumkavým syrom je skutočným potešením pre chuťové bunky a jedným z mojich najobľúbenejších jedál, keď sa ochladí.

Kuracie enchiladas

Chutné enchiladas s výbornou omáčkou.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Domáce bao buns
Videorecept

Domáce bao buns

Recept na domáce čínske jedlo bao buns. Sú to parené buchty plnené bravčovým bôčikom a zeleninou.

Fazuľový prívarok s domácou sekanou na pive

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.

Podobné recepty

Tantanmen (japonská rezancová polievka)

Táto pikantná, krémová a mimoriadne chutná japonská polievka s rezancami je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, najmä počas chladných dní. Recept má korene v sečuánskej kuchyni v Číne, ale v Japonsku je mimoriadne obľúbený a známy. Tantanemen sa skladá z rezancov, mletého mäsa, ázijského korenia a varí sa v kuracom vývare. Podáva sa s vareným kuracím vajcom.

Talianske kuracie mäso piccata (rezeň)

Kuracia piccata je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, ktoré vždy rada pripravujem pre svoju rodinu a priateľov. Je to talianska pochúťka s citrónovou a kaparovou omáčkou, ktorá naozaj poteší každé chuťové bunky. Kombinácia šťavnatého kuracieho mäsa, chrumkavej pečienky a intenzívnej chuti omáčky je jednoducho neprekonateľná. Najlepšie sa hodí k špagetám so strúhaným syrom alebo čerstvým šalátom.

Udon rezance recept

Rýchly návod ako pripraviť rezance udon doma.

Poctivá domáca huspenina

Najlepšia huspenina sa tradične robí pri zabíjačke ale recept ako si ju bežne pripraviť doma je jednoduchý.

Jesenné gnocchi s tekvicovým nákypom

Tento recept je skutočnou jesennou pochúťkou. Kombinácia gnocchi a voňavej tekvice s chrumkavým syrom je skutočným potešením pre chuťové bunky a jedným z mojich najobľúbenejších jedál, keď sa ochladí.

Kuracie enchiladas

Chutné enchiladas s výbornou omáčkou.
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Domáce bao buns
Videorecept

Domáce bao buns

Recept na domáce čínske jedlo bao buns. Sú to parené buchty plnené bravčovým bôčikom a zeleninou.

Fazuľový prívarok s domácou sekanou na pive

Prívarky sú obľúbené a tento patrí k obľúbeným tiež .Najlepší je z veľkej fazule.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

3725 receptov

Mascarpone

236 receptov

Mäsité jedlá

1823 receptov

Cestoviny

419 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Dezert

2605 receptov

Cícer

42 receptov

Večera

3417 receptov