REKLAMA

Zdroj: pixabay

Gyoza recept

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Cesto

  • 150 ml voda vlažná Pridané do
  • 200 g hladká múka Pridané do

Mäsová plnka

  • 200 g mäso bravčové mleté Pridané do
  • 3 ks cibuľka jarná Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 pl zázvor čerstvý nastrúhaný Pridané do
  • 1 pl olej sezamový Pridané do
  • Štipka soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Pripravíme cesto, ktoré necháme chvíľku odpočinúť v chlade. Potom ho vyberieme a vyvaľkáme natenúčko, vykrojíme krúžky, ktoré budeme plniť.

2. Krok

Plnku si pripravíme tak, že na oleji orestujeme mäso, Pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhaný zázvor a na jemno nasekanú jarnú cibuľku. Zmes podľa chuti osolíme.

3. Krok

Vykrojené krúžky cesta plníme zmesou, preložíme a okraje poriadne utesníme.

4. Krok

Gyoza sa môže buď len napariť alebo najskôr opražiť na rozpálenej panvici a zaliať vodou, prikryť a počkať kým sa voda vyparí. Tento proces trvá tak 20 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov