REKLAMA
   
Gnocchi s prosciuttom v smotanovej omáčke
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 300 g gnocchi
 - 180 ml smotana na varenie
 - 70 g šunka
 - soľ a korenie
 - petržlen
 - olivový olej
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 1 jarná cibuľa
 - 120 g parmezán
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  Do vriacej osolenej vody si dáme variť gnocchi. Medzitým si na panvici necháme rozpáliť olivový olej s kúskom masla a opražíme na nej nadrobno nakrájanú jarnú cibuľu, cesnak a plátky prossciutta. Zalejeme smotanou s nastrúhaným syrom a miešame, kým sa syr úplne nerozpustí.
2. Krok 
  Gnocchi scedíme a pridáme ich do panvice k omáčke. Zľahka premiešame a necháme minútu odstáť, aby sa prepojili chute.