REKLAMA

Zdroj: Oleksandr Prokopenko from Canva

Frankfurtská zelená omáčka

Představujeme vám recept na tradiční německou specialitu - frankfurtskou zelenou omáčku. Je ideální ako doplnok k vareným zemiakom a vajíčkam, ale aj ako omáčka pre grilované mäso. Príprava je jednoduchá a rýchla, takže ju zvládnete aj keď nemáte veľa času.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 100 g žerucha Pridané do
  • 50 g Nástroje Pridané do
  • 50 g Text: petrželky Pridané do
  • 50 g Zeleného šťovíku Pridané do
  • 800 g Kyslá smotana Pridané do
  • 1 velký citrón Pridané do
  • 4 ks vajcia Pridané do
  • cukor Pridané do
  • Soľ a mletý čierny korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Uvarte vajíčka na tvrdo.

2. Krok

Chopped herbal leaves without stems in a food processor or by hand.

3. Krok

V mise zmiešajte bylinky s kyslou smotanou, rozmiešanými vajcami a dochuťte citrónovou šťavou, cukrom, soľou a korením.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

2291 receptov

Obed

4964 receptov

Lacné jedlá

1548 receptov

Cuketa

466 receptov

Rýchle jedlá

4217 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Patizón

13 receptov

Večera

4681 receptov