REKLAMA

Zdroj: Pixabay

Fašírky z mletého mäsa

Fašírky z mletého mäsa sú výborným jedlom, ktoré môžete podávať ako hlavný chod alebo aj ako súčasť bohatého obedového menu. Tieto šťavnaté a chutné fašírky sú rýchle a jednoduché na prípravu, a tak sa stanú obľúbeným jedlom celej rodiny.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g mletého bravčového mäsa Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 vajce Pridané do
  • 12 šálky strúhanky Pridané do
  • 1 pl horčice Pridané do
  • 1 pl Worcesterské omáčky Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čerstvo mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 pl rastlinného oleja na smaženie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

V mise zmiešajte mleté mäso, nasekanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajce, strúhanku, horčicu, worcesterskú omáčku, soľ a čierne korenie. Dôkladne premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.

2. Krok

Z mäsovej zmesi tvarujte jednotlivé menšie fašírky.

3. Krok

Na panvici zohrejte rastlinný olej na strednom ohni. Položte fašírky na rozpálenú panvicu a opekajte ich z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu.

4. Krok

Upečené fašírky nechajte odtiecť na tanieriku s papierovým obrúskom a môžete podávať.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Mascarpone

291 receptov

Cestoviny

461 receptov