REKLAMA

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g mleté bravčové pliecko Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • 2 ks rožky Pridané do
  • strúhanka Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu. Všetky suroviny dobre spojíme.. ako inak než rukami . Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám odstáť v chladničke aspoň hodinku.

2. Krok

Z mäsa následne formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

272 receptov

Obed

4999 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Dezert

3881 receptov

Na panvici

1290 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Večera

4721 receptov

Pre diabetikov

632 receptov