REKLAMA

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g mleté bravčové pliecko Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • 2 ks rožky Pridané do
  • strúhanka Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu. Všetky suroviny dobre spojíme.. ako inak než rukami . Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám odstáť v chladničke aspoň hodinku.

2. Krok

Z mäsa následne formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4603 receptov

Mäsité jedlá

2174 receptov

Raňajky

1351 receptov

Mascarpone

329 receptov

Zaváranie

145 receptov

Večera

4307 receptov