REKLAMA

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g mleté bravčové pliecko Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • 2 ks rožky Pridané do
  • strúhanka Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu. Všetky suroviny dobre spojíme.. ako inak než rukami . Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám odstáť v chladničke aspoň hodinku.

2. Krok

Z mäsa následne formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4897 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2266 receptov

Dezert

3786 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

754 receptov

Raňajky

1512 receptov