REKLAMA

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 700 g mleté bravčové pliecko Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • 2 ks rožky Pridané do
  • strúhanka Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu. Všetky suroviny dobre spojíme.. ako inak než rukami . Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám odstáť v chladničke aspoň hodinku.

2. Krok

Z mäsa následne formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov