REKLAMA

Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ

Fašírka v srnčom chrbte

Plnená fašírka pečená v srnčom chrbte.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 1 kg mleté mäso Pridané do
  • 4 vajíčka natvrdo Pridané do
  • 12 ČLčierne korenie mleté Pridané do
  • 1 čl mletá červená paprika Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 3 veľké vajcia Pridané do
REKLAMA

Postup

80 min.
1. Krok

Pripravíme si fašírku. Do mletého mäsa dáme soľ, korenie, papriku a strúhanku. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak.

2. Krok

Rozklepneme 3 vajíčka a vypracujeme lepivú hmotu. Formu na srnčí chrbát si vystelieme alobalom.

3. Krok

Na dno dáme polovicu zmesi. Uložíme vajíčka uvarené natvrdo a prikryjeme druhou časťou mletého mäsa.

4. Krok

Celý povrch posypeme strúhankou. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov približne na jednu hodinu.

5. Krok

Po upečení vyberieme pomocou alobalu z formy, nakrájame na plátky a môžeme podávať napr so zemiakovou kašou alebo zemiakmi nakyslo.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov