REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/kY_PsFpjVTZTvDDRjvIQ/2351b710a4935655ac42bd640a78ee.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Dusený špenát
Dusený špenát so zemiakmi a vareným vajíčkom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 450 g mrazeného listového špenátu
- 1 pl olej
- 1 cibuľa
- 1 pl hladkej múky
- 1 dcl mlieko
- 3 strúčiky cesnak
- soľ
- mleté čierne korenie
- 4 veľké vajcia
- 300 g uvarené zemiaky v šupke

REKLAMA
Postup
30 min
1. Krok
Cibuľu si najemno nasekáme a na oleji opečieme dosklovita. Pridáme múku a spravíme si svetlú zásmažku. Pridáme mlieko a rozmiešame metličkou. Pridáme špenát a spolu dusíme.
2. Krok
Po pol hodine by už mal byť špenát hotový. Osolíme a okoreníme podľa chuti, pridáme prelisovaný cesnak. Špenát podávame s varenými zemiakmi a varenými vajíčkami.
Odo mňa aj 1 s hviezdičkami :-)