REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yeqK2k712bkl-LFhC6GD/cd20e9704f9c47bcf96d4f579c0d9a.jpeg)
Zdroj: Canva
Domáci tvaroh
Toto je recept na to ako vyrobiť domáci tvaroh bez konzervantov.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 2 l kravské mlieko
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 60 min.
1. Krok 
  Mlieko necháme odležať cca 3 dni.
2. Krok 
  Následne hrniec s kyslým mliekom začneme ohrievať.
3. Krok 
  Mlieko sa nesmie variť a zmes nesmie vrieť.
4. Krok 
  Do 30 minút sa začne mlieko zrážať. Vytvoria sa hrudky, ktoré si sadnú na spodok hrnca. Na vrchu ostane srvátka.
5. Krok 
  Tvaroh preložíme do gázy a necháme ho odkvapkať.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/_jsmV9D9R4ajDFKxEX8t/b8c830feef22fcba4d801cfa97c0c3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4dvm1WZ5He6TnGBYon6g/6238111cd8fe382ab24316b2bd7e90.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/MDHTq2v7wWg7hsquBEIW/d96330c6c79b7d1a0932f6a0e1be7c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/njlIsG_5Nmp9-QxYdOug/bbdf4e000c3935d93cc2b7a40c9553.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 