REKLAMA

Zdroj: Canva

Dokonalá karamelizovana cibuľka

Karamelizovaná cibuľka je cibuľa, ktorá bola pomaly opečená na panvici s malým množstvom oleja alebo masla, až kým sa nezmenila na hnedú farbu a nezískala bohatú sladkú chuť. Používa sa ako príloha k mäsovým alebo zeleninovým jedlám, k pizzi.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 ks červená cibuľa Pridané do
  • 3 pl olej Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • voda Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Cibuľu očistíme a nakrájame na polmesiačiky.

2. Krok

V panvici rozpálime olej a za občasného premiešania opekáme cibuľku až pokiaľ nezmäkne.

3. Krok

Podľa chuti pridáme soľ a vodu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov