REKLAMA

Zdroj: Canva

Dokonalá karamelizovana cibuľka

Karamelizovaná cibuľka je cibuľa, ktorá bola pomaly opečená na panvici s malým množstvom oleja alebo masla, až kým sa nezmenila na hnedú farbu a nezískala bohatú sladkú chuť. Používa sa ako príloha k mäsovým alebo zeleninovým jedlám, k pizzi.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 ks červená cibuľa Pridané do
  • 3 pl olej Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • voda Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Cibuľu očistíme a nakrájame na polmesiačiky.

2. Krok

V panvici rozpálime olej a za občasného premiešania opekáme cibuľku až pokiaľ nezmäkne.

3. Krok

Podľa chuti pridáme soľ a vodu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4389 receptov

Mäsité jedlá

2098 receptov

Mascarpone

314 receptov

Večera

4061 receptov

Cestoviny

497 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Raňajky

1258 receptov

Dezert

3380 receptov