REKLAMA

Cuketový tatarák

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 400 g cuketa Pridané do
  • 1 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 červená cibuľa Pridané do
  • 2 čajová lyžička dijonská horčica Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 1 čajová lyžička sójovej omáčky Pridané do
  • 2 čajová lyžička kečup Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olivový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.

Cuketu najemno nastrúhame, osolíme ju a necháme 5 minút odležať, aby pustila čo najviac vody. Následne cuketu scedíme a poriadne vyžmýkame. Na panvici si na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú červenú cibuľu a prelisované strúčiky cesnaku. Pridáme všetky zvyšné suroviny vrátane vyžmýkanej cukety a zmes varíme za častého miešania po dobu 7-8 minút. Hotový cuketový tatarák podávame ešte teplý spolu s celozrnným pečivom, ideálne s hriankami.

Komentáre (1)

Petronela 26. 5. 2021

Práve som dovarila. Je to vynikajúce

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4215 receptov

Mäsité jedlá

2028 receptov

Raňajky

1189 receptov

Mascarpone

294 receptov

Dezert

3200 receptov

Večera

3886 receptov

Pre diabetikov

633 receptov