REKLAMA

Cuketový tatarák

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 400 g cuketa Pridané do
  • 1 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 červená cibuľa Pridané do
  • 2 čajová lyžička dijonská horčica Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 1 čajová lyžička sójovej omáčky Pridané do
  • 2 čajová lyžička kečup Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • olivový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.

Cuketu najemno nastrúhame, osolíme ju a necháme 5 minút odležať, aby pustila čo najviac vody. Následne cuketu scedíme a poriadne vyžmýkame. Na panvici si na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú červenú cibuľu a prelisované strúčiky cesnaku. Pridáme všetky zvyšné suroviny vrátane vyžmýkanej cukety a zmes varíme za častého miešania po dobu 7-8 minút. Hotový cuketový tatarák podávame ešte teplý spolu s celozrnným pečivom, ideálne s hriankami.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4991 receptov

Mäsité jedlá

2297 receptov

Dezert

3863 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Slovenská

1072 receptov

Lacné jedlá

1560 receptov

Rýchle jedlá

4260 receptov

Večera

4708 receptov