Cuketovo-baklažánové cestoviny

Cuketovo-baklažánové cestoviny

REKLAMA

Rýchly a chutný spôsob ako využiť sezónnu zeleninku 🙂

  • 40Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • baklažán
  • rajčiny
  • cibule
  • strúčiky cesnaku
  • 250 ml smotany na varenie
  • pl horčice
  • sójová omáčka
  • 80 eidamu
  • čierne korenie
  • soľ
  • tymián
  • petržlenová vňať
  • špagety
REKLAMA

Postup

1. Krok

Osmahneme cibuľku dozlatova a pridáme nadrobno pokrájané rajčiny. Krátko spolu podusíme.

2. Krok

Nakrájame baklažán na tenké plátky, cukety na kocky, pridáme k cibuli a rajčinám, okoreníme čiernym korením, soľou, podlejeme trochou vody a podusíme, kým zelenina nezačne mäknúť.

3. Krok

Medzitým uvaríme cestoviny v slanej vode.

4. Krok

Do omáčky primiešame smotanu, nastrúhaný eidam na zahustenie a nadrobno pokrájaný cesnak.

5. Krok

Dochutíme sójovou omáčkou a horčicou a necháme krátko zovrieť.

6. Krok

Nakoniec pridáme nadrobno nasekaný tymián s petržlenovou vňaťou a môžeme podávať.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
20 days ago

Môžem len odporúčať :-)