REKLAMA

Zdroj: Youtube

Čokoládový korpus na tortu

Skvelý čokoládový korpus, ktorý sa hodí ku všetkým druhom tort a dezertov.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1
  • 2 šálky múka Pridané do
  • 2 šálky cukor Pridané do
  • 14 šálky kakao Pridané do
  • 1 kl kypriaci prášok Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • 2 kl kypriaci prášok Pridané do
  • 1 šálka mlieko Pridané do
  • 1 šálka horúca voda Pridané do
  • 14 šálky maslo rozpustené Pridané do
  • 1 pl vanilková esencia Pridané do
  • 3 ks vajce Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

V miske zmiešame suché suroviny - múku s cukrom, preosiatym kakaom, soľou, kypriacim práškom.

2. Krok

Následne k ním prilejeme mlieko a vodu. Poriadne metličkou premiešame.

3. Krok

Po premiešaní do cesta zapracujeme rozpustené maslo, vanilkovú esenciu a vajíčka.

4. Krok

Takto pripravené základné čokoládové cesto na tortu pečieme vo vymastenej forme a v predhriatej rúre na 200°C približne 45 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov