REKLAMA
![Čiernohorský rezeň Čiernohorský rezeň](https://eu.tastescdn.net/thumbor/vTvrmfffA_mTD6-laSmhzy7iyZs=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-6yyUIHYBGnMkWgXW6_2/b385f035c689f764b7c42edc90d19608.jpeg)
Čiernohorský rezeň
Výborný šťavnatý rezeň.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Suroviny
- 8 bravčové rezne z karé
- soľ a čierne korenie
- tuk na smaženie
Cestíčko
- 600 g zemiak
- 6 pl múka
- 1 kus Cibuľa
- 3 kus vajce
- 1 dcl mlieko
- 3 strúčiky cesnak
- 1 kl vegeta
- soľ
- čierne korenie a majoránka
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso naklepeme osolíme a okoreníme z oboch strán. Uložíme si ho bokom. Medzi tým si pripravíme cestíčko.
2. Krok
Na cestíčko si nastrúhame zemiaky na jemnom strúhadle. Pridáme múku, mlieko vajcia a všetky koreniny a soľ. Ak by sa nám zdalo moc riedke pridáme ešte trocha múky.
3. Krok
V panvici rozpálime tuk na smaženie a rezne obalíme v cestíčku. Smažíme z oboch strán pekne do hneda na miernom ohni, aby sa mäso prepieklo.
Vyzerá lákavo