REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-6yyUIHYBGnMkWgXW6_2/b385f035c689f764b7c42edc90d19608.jpeg)
Čiernohorský rezeň
Výborný šťavnatý rezeň.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Suroviny
- 8 bravčové rezne z karé
- soľ a čierne korenie
- tuk na smaženie
Cestíčko
- 600 g zemiak
- 6 pl múka
- 1 ks Cibuľa
- 3 ks vajce
- 1 dcl mlieko
- 3 strúčiky cesnak
- 1 kl vegeta
- soľ
- čierne korenie a majoránka
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso naklepeme osolíme a okoreníme z oboch strán. Uložíme si ho bokom. Medzi tým si pripravíme cestíčko.
2. Krok
Na cestíčko si nastrúhame zemiaky na jemnom strúhadle. Pridáme múku, mlieko vajcia a všetky koreniny a soľ. Ak by sa nám zdalo moc riedke pridáme ešte trocha múky.
3. Krok
V panvici rozpálime tuk na smaženie a rezne obalíme v cestíčku. Smažíme z oboch strán pekne do hneda na miernom ohni, aby sa mäso prepieklo.
Vyzerá lákavo