Chrumkavý pečený bôčik

VIDEORECEPT Chrumkavý pečený bôčik

REKLAMA

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

  • 180Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg bôčik Pridané do
  • hrsť soľ Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 fenikel Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 kl feniklové semienka Pridané do
  • 1 kl aníz Pridané do
  • 4 ks bobkový list Pridané do
  • 325 ml biele víno Pridané do
  • 1 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 750 ml vývar Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1
2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 2
3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 3

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Pečená krkovička vcelku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená krkovička vcelku

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Pečená krkovička vcelku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečená krkovička vcelku

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

180
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Ingrediencie
1 kg
bôčik
hrsť
soľ
olivový olej
1
fenikel
3 strúčiky
cesnaku
1 kl
feniklové semienka
1 kl
aníz
4 ks
bobkový list
325 ml
biele víno
1 pl
plnotučná horčica
750 ml
vývar