REKLAMA
Chrumkavý pečený bôčik

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

REKLAMA
Fenikel a jeho rozmanité využitie: Prekvapí chuťou aj účinkami

Recept nájdeš v tomto článku

Fenikel a jeho rozmanité využitie: Prekvapí chuťou aj účinkami

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg bôčik Pridané do
  • Hŕstka soľ Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 fenikel Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 kl feniklové semienka Pridané do
  • 1 kl anízový Pridané do
  • 4 kus bobkový list Pridané do
  • 325 ml biele víno Pridané do
  • 1 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 750 ml bujón Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1
2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1
3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov