Chrumkavý pečený bôčik

Chrumkavý pečený bôčik

180 min
1
REKLAMA

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

180 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg bôčik Pridané do
  • hrsť soľ Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 fenikel Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 kl feniklové semienka Pridané do
  • 1 kl aníz Pridané do
  • 4 ks bobkový list Pridané do
  • 325 ml biele víno Pridané do
  • 1 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 750 ml vývar Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1
2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 2
3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 3

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

121 receptov

Obed

1517 receptov

Mäsité jedlá

669 receptov

Lacné jedlá

787 receptov

Raňajky

513 receptov

Pečivo

194 receptov

Pre diabetikov

605 receptov