Chrumkavý pečený bôčik

VIDEORECEPT Chrumkavý pečený bôčik

REKLAMA

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

  • 180Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 kg bôčik Pridané do
  • hrsť soľ Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • 1 fenikel Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 kl feniklové semienka Pridané do
  • 1 kl aníz Pridané do
  • 4 ks bobkový list Pridané do
  • 325 ml biele víno Pridané do
  • 1 pl plnotučná horčica Pridané do
  • 750 ml vývar Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 1
2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 2
3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Chrumkavý pečený bôčik - krok prípravy 3

Podobné recepty

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Plnená paprika pečená v rúre
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Plnená paprika pečená v rúre

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Grilované rebierka s medom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilované rebierka s medom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie pečené údené koleno - recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Plnená paprika pečená v rúre
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Plnená paprika pečená v rúre

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Grilované rebierka s medom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilované rebierka s medom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie pečené údené koleno - recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

1102 receptov

Mäsité jedlá

457 receptov

Lacné jedlá

626 receptov

Kuracie mäso

185 receptov

Dezert

845 receptov

Raňajky

422 receptov

Večera

951 receptov

Pečivo

130 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Chrumkavý pečený bôčik

Tento pomaly pečený bôčik s kožou je skvelý spôsob ako pripraviť tento druh mäska.

180
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Bravčový bôčik s kožou narežeme na povrchu do mriežky a poriadne nasolíme.

2. Krok

V pekáči si na oleji orestujeme nakrájaný fenikel, pridáme cesnak, fenikel, aníz a orestujeme.

3. Krok

Vložíme bôčik a poriadne opečieme. Podlejeme vývarom, vínom a pridáme bobkový list. Primiešame horčicu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov dve a pol hodiny.

Ingrediencie
1 kg
bôčik
hrsť
soľ
olivový olej
1
fenikel
3 strúčiky
cesnaku
1 kl
feniklové semienka
1 kl
aníz
4 ks
bobkový list
325 ml
biele víno
1 pl
plnotučná horčica
750 ml
vývar