REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rg0OK4bVPAbjYtInMgpw/497994027d11212fa6f1960a012259c5.jpeg)
Chedarovo eidamový toast
Toast opečený na masle a naplnený syrmi
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 8 plátky Chedaru
- 8 plátky eidamový syr
- 60 g maslo
- 4 plátky toastové chleba
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Chlieb si natrieme maslom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rg0OK4bVPAbjYtInMgpw/ddd85ad1e4d097490f8ce8c434574d88.jpeg)
2. Krok
Rozohrejeme si panvicu, potrieme maslom a opečieme chlieb, poukladáme syr na obe strany. Keď je chlieb jemne dozlatova, spojíme, znižujeme teplotu ohrevu. Potierame toast z vrchu maslom a otočíme, zase pomaslujeme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rg0OK4bVPAbjYtInMgpw/70f06464a899b7a982b8a3a579328151.jpeg)
3. Krok
Pečieme, kým syr nie je roztopený, pekne do chrumkava.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rg0OK4bVPAbjYtInMgpw/8e17037c6c61d111910baf428000b56d.jpeg)
4. Krok
Nech brutálny a chutný toast chutí.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rg0OK4bVPAbjYtInMgpw/cc5c600d5fda9fbe23a9bc0898fd0f63.jpeg)