REKLAMA

Cestoviny s tuniakom a pretlakom

Recept na výborné cestoviny s tuniakom a paradajkovým pretlakom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g cestovín Pridané do
  • 2 plechovky tuniaka v oleji Pridané do
  • 400 g paradajkového pretlaku Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • lyžica olivového oleja Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • petržlen alebo bazalka na ozdobenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Cestoviny uvaríme podľa návodu na balení.

2. Krok

Cibuľu a cesnak olúpeme a nadrobno nakrájame. Na panvici rozpálime olivový olej a pridáme k nemu cibuľu s cesnakom.

3. Krok

Keď je cibuľa sklovitá, pridáme na panvicu pretlak z paradajok a všetko spolu osolíme a okoreníme. Necháme pomaly dusiť.

4. Krok

Pridáme tuniaka (bez oleja, v ktorom bol) do omáčky a dobre ho premiešame. Zmes necháme ešte chvíľu povariť, aby sa všetky chute prepojili.

5. Krok

Hotovú omáčku pridáme k uvareným cestovinám a premiešame.

6. Krok

Na záver pokrm ozdobíme petržlenom alebo bazalkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4922 receptov

Kuracie mäso

794 receptov

Mäsité jedlá

2272 receptov

Dezert

3802 receptov

Lacné jedlá

1538 receptov

Raňajky

1523 receptov

Večera

4641 receptov

Pečivo

761 receptov