REKLAMA

Zdroj: valeriopardi from Getty Images

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

Tento jednoduchý, ale chutný recept na cestoviny s tuniakom, paradajkovou omáčkou a olivami sa stal jedným z mojich obľúbených počas dovolenky v Taliansku.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 400 g cestovín Pridané do
  • 2 plechovky tuniaka Pridané do
  • 1 Lyžice olivového oleja Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 400 g plechovkových paradajok Pridané do
  • štipka červenej papriky Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
  • 50 g čiernych olív Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Začnite prevarením cestovín podľa návodu na balení. Toto je veľmi dôležitý krok, pretože cestoviny by mali byť al dente.

2. Krok

Do hrnca dajte olivový olej a pridajte nadrobno nasekanú cibuľu a cesnak. Restujte, kým cibuľa nebude sklovitá.

3. Krok

Následne pridajte tuniaka a nechajte ho na panvici asi 5 minút. Pridajte paradajky, štipku červenej papriky, olivy a dochuťte soľou a čiernym korením.

4. Krok

Paradajkovú omáčku nechajte asi 10 minút povariť, aby sa všetky chute pekne premiešali.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov