REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/QlVligDxOrqO1aeDYZbt/5dbae7c2148270dc6b80f598db545e.jpeg)
Bublanina s ríbezlami a mrveničkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
36
Suroviny
- 2 vajcia
- 1 hrnček kryštálový cukor
- 1 vanilka vanilkový cukor
- 1 hrnček mlieko polotučné
- 1⁄2 hrnček olej
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- prášok do pečiva
- alebo ríbezle akékoľvek ovocie podľa chuti
Na posýpku
- 150 g polohrubá múka
- 150 g kryštálový cukor
- 100 g masla
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Vyšľaháme vajíčka s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme mlieko, olej, múku a prášok do pečiva a dobre premiešame.
2. Krok
Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a na vrch rozložíme umyté a osušené ríbezle. Nakoniec dáme na vrch posýpku, ktorú sme si vopred pripravili tým, že sme zmiešali spolu všetky ingrediencie na ňu.
3. Krok
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 stupňoch 25-30 minút.