REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/WAMkpRTeVFBmLaVEUTru/7dc12f7d6c1014f989977177f849b0.jpeg)
Bravčové na prírodno
Bravčové mäso s horčicou a kyslými uhorkami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g bravčového karé
- 1 Cibuľa
- 1 Lyžice plnotučná horčica
- 3 kyslé uhorky
- soľ a korenie
- mleté čierne korenie
- olivový olej
- zeleninový vývar
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
1.Na oleji si speníme cibuľu.
2. Krok
2. Pridáme nakrájané mäso, opečieme z oboch strán a okoreníme.
3. Krok
3. Podlejeme vývarom a dusime do mäkka. Podľa potreby dolievame.
4. Krok
4. Ak je mäso mäkké, pridáme horčicu a nastrúhané kyslé uhorky. Necháme prejsť varom a odstavíme.
5. Krok
5. Podľa chuti dokoreníme a podávame s ryžou.
6. Krok
Dobrú chuť!😉