Bravčové mäso na šťave

VIDEORECEPT Bravčové mäso na šťave

REKLAMA

Jemné dusené mäsko, ktoré sa rozplynie na jazyku.

  • 180Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg bravčové plece Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • 1 kl mleté čierne korenie Pridané do
  • 112 kl mletá rasca Pridané do
  • Štipka chili vločky Pridané do
  • slnečnicový olej Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • 1 mrkva Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • hrsť nasekaná zelerová vňať Pridané do
  • 500 ml hovädzí vývar Pridané do
  • 700 ml paradajka Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Bravčové mäso si nakrájame na väčšie kusy. V panvici si ho opečieme, pridáme soľ, korenie, rascu a čili vločky.

Bravčové mäso na šťave - krok prípravy 1

Zdroj: youtube / EatMoreFOOD

2. Krok

Keď je mäsko orestované dáme ho preč z plameňa.

Bravčové mäso na šťave - krok prípravy 2

Zdroj: youtube / EatMoreFOOD

3. Krok

Vo väčšom hrnci si rozpálime olej, pridáme cibuľu nasekanú na jemno, mrkvu pokrájanú na menšie kocky a hrsť nasekanej zelerovej vňate. Poriadne orestujeme.

Bravčové mäso na šťave - krok prípravy 3

Zdroj: youtube / EatMoreFOOD

4. Krok

K orestovanej zelenine pridáme opečené mäso. Podlejeme to vývarom. Pridáme pomodoro. Hrniec prikryjeme pokrievkou a dusíme 3 hodiny. Mäso sa nám bude úplne rozpadať.

Bravčové mäso na šťave - krok prípravy 4

Zdroj: youtube / EatMoreFOOD

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Bolo to skvele. Mnam :-)

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie bravčové pliecko na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová pečienka s paprikou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová pečienka s paprikou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Segedínsky guláš
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Segedínsky guláš

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie bravčové pliecko na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová pečienka s paprikou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová pečienka s paprikou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Španielsky vtáčik trochu inak
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Segedínsky guláš
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Segedínsky guláš

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Obed

793 receptov

Dezert

681 receptov

Raňajky

330 receptov

Mäsité jedlá

325 receptov

Večera

679 receptov

Lacné jedlá

483 receptov

Cestoviny

110 receptov
Recipe author image TASTElist

Bravčové mäso na šťave

Jemné dusené mäsko, ktoré sa rozplynie na jazyku.

180
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Bravčové mäso si nakrájame na väčšie kusy. V panvici si ho opečieme, pridáme soľ, korenie, rascu a čili vločky.

2. Krok

Keď je mäsko orestované dáme ho preč z plameňa.

3. Krok

Vo väčšom hrnci si rozpálime olej, pridáme cibuľu nasekanú na jemno, mrkvu pokrájanú na menšie kocky a hrsť nasekanej zelerovej vňate. Poriadne orestujeme.

4. Krok

K orestovanej zelenine pridáme opečené mäso. Podlejeme to vývarom. Pridáme pomodoro. Hrniec prikryjeme pokrievkou a dusíme 3 hodiny. Mäso sa nám bude úplne rozpadať.

Ingrediencie
1 kg
bravčové plece
1 kl
soľ
1 kl
mleté čierne korenie
112 kl
mletá rasca
Štipka
chili vločky
slnečnicový olej
1
cibuľa
1
mrkva
4 strúčiky
cesnaku
hrsť
nasekaná zelerová vňať
500 ml
hovädzí vývar
700 ml
paradajka