REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uk_FK75N7PkDE6vjC2Vb/72e4f1f596c45476a1d67ec8c2e97d.jpeg)
Bravčové mäso na šampiňónoch smotane
Bravčové karé na šampiňónoch na smotane. Večera hotová za 20 minút.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 steaky z bravčového karé
- 1 pl olivového oleja
- 2 šalotky
- 3 portobello šampiňóny
- 2 vetvičky rozmarínu
- 1⁄4 šálky bujón
- 1 pl horčica
- 200 g smotany
- soľ a korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Bravčové mäso si osolíme a okoreníme z oboch strán.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uk_FK75N7PkDE6vjC2Vb/c76d8455d561804bc8af4b356ae867.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Mäso sprudka opečieme na olivovom oleji do hneda. Mäsko by malo byť po opekaní takmer hotové. Vyberieme si ho na tanierik a zakryjeme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uk_FK75N7PkDE6vjC2Vb/fada29d2b5c51c65cdef1d1256fe04.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Na výpek dáme nasekanú šalotku a opečieme, pridáme nakrájané hríby. Natrháme rozmarín. Spolu všetko chvíľku restujeme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uk_FK75N7PkDE6vjC2Vb/5ba79758a936bd3c8e7d08bbc45ce5.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pridáme vývar a smotanu. Dochutíme horčicou a podľa potreby dosolíme a dokoreníme. Do omáčky vložíme hotové mäsko a spolu ešte chvíľku prevaríme 7 minút.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/uk_FK75N7PkDE6vjC2Vb/921cdc6ccd71a18aa37bde4f40dde0.jpeg)
Zdroj: Youtube