FOTORECEPT Bravčové karé na šťave
Jednoduchý, chutný a rýchly recept.
- 30Minút
- 4Počet porcií
Ingrediencie
- 500 g bravčové karé
- 1 pl maslo
- 1 čl kukuričný škrob
- 300 ml voda/ vývar
- soľ a korenie
- mletý kmín
- ryža/ varené zemiaky
Postup
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.
Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.
Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.
Zdieľaj recept s ostatnými
Podobné recepty
Podobné recepty
Obľúbené recepty
Top kategórie
Bravčové karé na šťave
Jednoduchý, chutný a rýchly recept.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2v-IXuJS3_kkzmZyd3lm/2bc5bf2d646dfb7caeff3b61baa4cc.jpeg)
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.
Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.
Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.