Bravčové karé na šťave

FOTORECEPT Bravčové karé na šťave

REKLAMA

Jednoduchý, chutný a rýchly recept.

  • 30Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčové karé Pridané do
  • 1 pl maslo Pridané do
  • 1 čl kukuričný škrob Pridané do
  • 300 ml voda/ vývar Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • mletý kmín Pridané do
  • ryža/ varené zemiaky Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.

Bravčové karé na šťave - krok prípravy 1
2. Krok

Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.

Bravčové karé na šťave - krok prípravy 2
3. Krok

Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

Bravčové karé na šťave - krok prípravy 3

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

také ste mi chute narobili :-)

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie krémové kuracie rizoto
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie krémové kuracie rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie prsia na prírodno
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie prsia na prírodno

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tradičná koložvárska kapusta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Božské prepojenie chutí: Kačacie prsia, shimeji huby, kapia

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Najlepšie krémové kuracie rizoto
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie krémové kuracie rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie prsia na prírodno
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie prsia na prírodno

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tradičná koložvárska kapusta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Božské prepojenie chutí: Kačacie prsia, shimeji huby, kapia

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

354 receptov

Obed

876 receptov

Lacné jedlá

528 receptov

Raňajky

357 receptov

Dezert

736 receptov

Večera

754 receptov

Nápoj

40 receptov

Cestoviny

118 receptov
Recipe author image Sarry

Bravčové karé na šťave

Jednoduchý, chutný a rýchly recept.

30
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.

2. Krok

Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.

3. Krok

Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

Ingrediencie
500 g
bravčové karé
1 pl
maslo
1 čl
kukuričný škrob
300 ml
voda/ vývar
soľ a korenie
mletý kmín
ryža/ varené zemiaky