REKLAMA

Zdroj: FB: Jedlo je krásne

Bravčové azu po tatársky

Bravčové azu po tatársky je slovenské jedlo z bravčového mäsa. Podávať ho môžeme so zemiakmi alebo tarhoňou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 ks vajcia Pridané do
  • 2 Lyžice strúhaného tvrdého syra Pridané do
  • 2 Lyžice kyslej smotany Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • olej na smaženie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Na začiatok si pripravíme bravčové mäso. Nakrájame ho na tenké plátky.

2. Krok

Nakrájame cibuľu na malé kocky a orestujeme ju na panvici spolu s plátkami mäsa, ktoré posolíme a okoreníme.

3. Krok

3 Medzitým si prichystáme vajcia, ktoré rozšľaháme do peny a potom pridáme strúhaný syr, kyslú smotanu a ďalšie korenie podľa chuti.

4. Krok

Keď je mäso a cibuľa hotové, zmiešame ich s vajcom a syrom a všetko dôkladne premiešame a opekáme ešte pár minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4941 receptov

Mäsité jedlá

2279 receptov

Lacné jedlá

1545 receptov

Kuracie mäso

796 receptov

Česká

198 receptov

Raňajky

1531 receptov

Cestoviny

553 receptov

Večera

4659 receptov