Ingrediencie

počet porcií 5

  • Infinity ks cvikla
  • Infinity kg hovädzie mäso
  • Infinity ks žltá cibuľa
  • Infinity strúčiky cesnaku
  • Infinity ks paradajka
  • Infinity ks mrkva
  • Infinity ks petržlen
  • Infinity zeler
  • Infinity biela kapusta
  • Infinity ks zemiaky
  • olivový olej
  • Infinity ml kyslá smotana

Na dochutenie

  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bobkový list
  • petržlenová vňať
  • čerstvá pažítka

Postup

1. Krok

Hovädzie mäso a zeleninu (okrem cvikle) si pokrájame na kúsky a dáme do hrnca. Túto zmes zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a pridáme bobkový list. Necháme variť pod pokrievkou.

2. Krok

Na panvicu si dáme olivový olej a speníme na ňom cibuľu a cesnak. Takto upečenú ju pridáme k polievke. Predvarenú cviklu si nakrájame na kocky a taktiež vložíme do polievky.

3. Krok

Znížime stupeň varenia a pripravíme si pochúťkovú smotanu. Tú vlejeme do polievky a už iba krátko zohrievame. Lyžicu smotany môžeme dať priamo do naservírovaného boršču v tanieri. Ozdobíme čerstvými bylinkami a môžeme podávať.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie