REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/UW_YcrNU-36spJYYqDUD/57653e5e8c5738cc90bc9051f2a374.png)
Bezmäsité fašírky
Recept na chutné bezmäsité fašírky, ktoré sú vhodné pre vegetariánov.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 200 g strúhanej mrkvy
- 300 g uvareného cíceru
- 70 g ovsených vločiek
- 1 ks zelená paprika
- 1 ks vajce
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička mletej papriky
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- olej na vyprážanie
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 35 min.
1. Krok 
  V miske zmiešame strúhanú mrkvu, uvarený cícer a vločky.
2. Krok 
  Potom k ním pridáme vajíčko, soľ, papriku a korenie a všetko spolu premiešame. Zmes necháme 10 minút odležať..
3. Krok 
  Z tejto zmesi vytvárame fašírky, ktoré opražíme na panvici s trochou oleja z oboch strán, do zlatista.
4. Krok 
  Hotové fašírky podávame s obľúbenou prílohou, môže to byť napríklad zeleninový šalát alebo pečené zemiaky.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/KHoT_gdpTtMzShAwcDvs/52ff5263d66529ec85626225d1f925.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q6xnY6aSYEz-cFf5rhVB/0b7a21a06688405e084e1dd4947571.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/njlIsG_5Nmp9-QxYdOug/bbdf4e000c3935d93cc2b7a40c9553.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2TyAzZ0znJXJCRdZuWsf/8c59babc59acccb3c96fe9c6bb4880.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 