REKLAMA
   
Baci di dama- talianske drobné pečivo
Talianske drobné pečivo
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
20
 - 150 g hladká múka
 - 100 g práškový cukor
 - 150 g pražené lieskovce mleté
 - 150 g maslo
 - 20 g kakao
 - 100 g čokoláda na plnenie
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Múku, cukor, kakao a mleté lieskovce dáme fo misky. Všetky sypké suroviny premiešame lyžicou a následne pridáme maslo narezané na plátky.
2. Krok 
  Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré zamotáme do potravinovej fólie a necháme odstáť v chladničke aspoň hodinu.
3. Krok 
  Následne z cesta formujeme malé guľky (5 g) a ukladáme na plech vystlaný papierom.
4. Krok 
  Pečieme na 180 C asi 8 minút. Treba ich kontrolovať keďže sú malé a rýchlo sa upečú.
5. Krok 
  Hotové vychladnuté keksíky zlepujeme roztopenou čokoládou.