Jednoduchý recept ako si navariť pravý boršč originál.Je to hustá polievka z mäsa a zeleniny. Najlepšie chutí na druhý deň keď sa chute prepoja.Výborný je s kyslou smotanou.
Morčacie mäso na smotane je jedlo, ktoré sa varí z kúskov morčacieho mäsa a dusí sa v smotanej omáčke. Podáva sa zvyčajne s prílohou, ako môže byť ryža, zemiaky, cestoviny alebo chlieb.
Veľmi radi pripravujeme tieto šťavnaté obrátené bravčové rezne, obrátené sa volajú preto, že sa najskôr obalia v strúhanke až potom vo vajíčku. Sú krásne jemné a veľmi šťavnaté. V kombinácii s čerstvou zeleninou sú výborné.
Kuracie prsia na prírodno s omáčkou z horčice. Vhodné k ryži, šalátu ale aj pečeným zemiakom. Môžete ich tiež spraviť aj na spôsob šťavnatých kuracích rezňov - taktiež na prírodno.