Špeciality z mletého mäsa

Recepty na prípravu špecialít z mletého mäsa

16 receptov

Najlepšie nápady na recepty z kategórie Špeciality z mletého mäsa na jednom mieste! Jeden z týchto 16 receptov sa môže stať vaším novým favoritom. Na nasledujúce recepty z kategórie Špeciality z mletého mäsa si vyhraďte čas 25 - 90 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak potrebujete pomôcť s výberom, potom odporúčame - Köfte turecké fašírky, Paradajková omáčka s plnenou paprikou, Koložvárska kapusta, Šťavnaté čevapčiči. Patria k našim najvyhľadávanejším a najobľúbenejším receptom. Úspech zaručený!

Koložvárska kapusta

Profilová fotka používateľa
Ondro 6 receptov
90 min.
2
90 min.
2
Postup
Speníme si jednu nakrájanú cibuľu pridáme umytú ryžu a opražíme. Osolíme podľa chuti a zalejeme horúcou vodou a necháme dusiť. Medzitým nakrájame kyslú kapustu. V panvici si necháme zosklovatieť jednu cibuľu, pridáme kapustu a červenú mletú papriku asi 1 čajovú lyžičku, paradajkový pretlak, podlejeme osolíme a okoreníme podľa chuti. Necháme dusiť. Mleté mäso orestujeme na cibuľke, osolíme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku, podlejeme a necháme podusiť. Keď je ryža, kapusta a mäso hotové necháme všetko vychladnúť. Do jánskeho skla alebo zapekacej misky dáme vrstvu kapusty na ňu vrstvu mletého mäsa. Na mäso dáme kyslú smotanu a ryžu. Takto postupne vrstvíme všetky prísady, posledná vrstva je kyslá kapusta na ktorú môžeme dať ešte kyslú smotanu. Necháme zapiecť v rúre na 30 min aspoň 250 stupňov. Po dopečení necháme vychladnúť.
Speníme si jednu nakrájanú cibuľu pridáme umytú ryžu a opražíme. Osolíme podľa chuti a zalejeme horúcou vodou a necháme dusiť. Medzitým nakrájame kyslú kapustu. V panvici si necháme zosklovatieť jednu cibuľu, pridáme kapustu a červenú mletú papriku asi 1 čajovú lyžičku, paradajkový pretlak, podlejeme osolíme a okoreníme podľa chuti. Necháme dusiť. Mleté mäso orestujeme na cibuľke, osolíme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku, podlejeme a necháme podusiť. Keď je ryža, kapusta a mäso hotové necháme všetko vychladnúť. Do jánskeho skla alebo zapekacej misky dáme vrstvu kapusty na ňu vrstvu mletého mäsa. Na mäso dáme kyslú smotanu a ryžu. Takto postupne vrstvíme všetky prísady, posledná vrstva je kyslá kapusta na ktorú môžeme dať ešte kyslú smotanu. Necháme zapiecť v rúre na 30 min aspoň 250 stupňov. Po dopečení necháme vychladnúť.
REKLAMA
Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety
Recept od prémiového používateľa
Zapekané kuracie mäso s cuketou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Köfte turecké fašírky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Plnená cuketa mletým mäsom
Recept od prémiového používateľa
Veľkonočná východniarska plnka
Recept od prémiového používateľa
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Hovädzí hamburger s domácimi žemličkami
Recept od prémiového používateľa
Šťavnaté čevapčiči
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Mletý rezeň so syrom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Gulášová polievka z mletého mäsa
Recept od prémiového používateľa
Hamburger s avokádovou salsou
Recept od prémiového používateľa
Zapekaná cuketa s mletým mäsom, mozzarellou a paradajkou
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
Paradajková omáčka s plnenou paprikou
Recept od prémiového používateľa
REKLAMA