REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/5KWM4YA_JeFyghwDtuXu/81445230f93dd4cc35ea16665725a5ee.jpeg)
Hamburger s avokádovou salsou
Mleté mäso v žemli s avokádom dochuteným červenou cibuľou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 g mix mletého mäsa
- 2 avokádo
- 1 červená cibuľa
- citrónová šťava
- soľ
- syr
- mleté čierne korenie
- vajíčko
- olej
- rajčina
- grana padano nastrúhaný
- 2 ks žemľa
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mleté mäso si spojíme s vajíčkom, grana padano, soľ, mleté čierne korenie s necháme chvíľu odstáť v chladničke.
2. Krok
Avokádo si vyberieme rozpučíme pridáme soľ, nakrájanú červenú cibuľu, citrónovú šťavu.
3. Krok
Mäso vypečieme na rozohriatom oleji z oboch strán, a potom ku koncu posypeme nastrúhaným syrom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/5KWM4YA_JeFyghwDtuXu/ada818f9bc0486ff013b89b4d62cb47b.jpeg)
4. Krok
Žemľu rozkrojíme, opečieme na výpeku z mäsa. Potom potrieme avokádovou salsou, dáme rajčiny a mäso so syrom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/5KWM4YA_JeFyghwDtuXu/6c2ed9651432d3dbaca49f63b1045cd0.jpeg)
5. Krok
Nech zdravo chutí.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/5KWM4YA_JeFyghwDtuXu/8ac22559111837b8e9e4a5e112e911c7.jpeg)