REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/R7t5tBCRm24kRywq89xL/ce0f61e8f51c77ab99324a262f2a23.jpeg)
Zemiaky s petržlenovou vňaťou
Naša obľúbená príloha
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 1 kg mladé zemiaky
- soľ
- Zopár kmínkov
- 1 pl bravčová masť
- petržlenová vňať
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  Zemiaky ošúpeme, narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody. Pridáme aj zopár kmínkov.
2. Krok 
  Medzitým si pripravíme bravčovú masť a necháme ju roztopiť. Do masti pridáme nasekanú petržlenovú masť a trochu ju popražíme. Pozor aby nezhorela.
3. Krok 
  Uvarené zemiaky scedíme ,následne prelejeme pripravenou masťou s petržlenom a premiešame.Podľa chuti ešte dosolíme.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/C1_jysCNjMrwDo2Qy6HQ/17ee13066809cf743837248c78ef0f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/njlIsG_5Nmp9-QxYdOug/bbdf4e000c3935d93cc2b7a40c9553.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/NIPQb-snXTrovWHwcGnf/38e6c5c1860379bd848f6836ba1c6b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/x17dYmfIa7b92hdb37ut/6936eece6ad940a7284eeeec1ed5b3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ry7f0j9aBgEAn6tdNQhn/0ec6e096edf57e077d4d1be24e7c18.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 