REKLAMA
   
Zemiaky na grile
Klasický letný pokrm, ktorý je ideálny na grilovačku. Zemiaky na grile sú chutný a zdravý doplnok k mäsu, alebo rybám.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 8 ks zemiak
 - 2 pl olivový olej
 - 1 čajová lyžička morská soľ
 - 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  Zemiaky umyte pod tečúcou vodou a nechajte ich na chvíľu vyschnúť. Potom ich nakrájajte na polovicu.
2. Krok 
  Rozohrejte gril. Zemiaky potrite olivovým olejom a posypte solou a korením.
3. Krok 
  Zemiaky položte na gril rezom nadol. Grilujte ich približne 20-25 minút, až kým nie sú dozlatova a mäkké.
4. Krok 
  Pred podávaním nechajte zemiaky trochu vychladnúť. Podávajte ich samotné alebo ako prílohu k mäsu alebo rybám. Dobrú chuť!