REKLAMA
   
Zelerové pyré
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
1
 - 40 g bravčovej panenky
 - 1⁄3 cibule
 - 100 g zeleniny petržlen
 - kaleráb
 - mrkva
 - zeler
 - maslo ghee maslo
 - olivový olej
 - mleté čierne korenie
 - mletá rasca
 - podľa potreby mlieko
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 10 min.
1. Krok 
  Na oleji si orestujeme do sklovita cibuľu.
2. Krok 
  Pridáme panenku, okoreníme a opečieme z oboch strán.
3. Krok 
  Podlejeme vodou a chvíľu podusíme.
4. Krok 
  Vyberieme a nakrájame na malé kúsky .
5. Krok 
  Zeleninu na pyré si uvaríme, dáme do mixéra. Pridáme maslo a mlieko a vymixujeme si hladké pyré.
6. Krok 
  Zeleninu si môžte zvoliť akúkoľvek a hodí sa k tomu aj ryža.
7. Krok 
  Dobrú chuť!